Привіт усім! Думаю показати цікавим сайтом, раптом комусь буде корисно. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, не висипаюсь, а з самого ранку почуваюся, наче й не спав. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а дружина сказала: "Пора поміняти білизну на людську, а не оте страхіття з розпродажу". І отут я заліз в гугл.
Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільної білизни - це просто "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, і сатин... А я в таких словах не розбирався, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це просто джерело інформації! Реально провів десь годину. Там прямо як в підручнику: чітко розкладені усі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримає матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів особисто дізнався:
- Виявляється, українські та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо довіряти напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це жах, а сатин насправді охолоджує, бо в цієї тканини структура специфічна.
- Там написано, як правильно прати, щоб принт не зліз через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пральна машинка працює цілодобово.
В результаті вирішив взяти спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримали своїх). Поки все чудово — спимо як немовлята, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не електризується.
Загалом, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро раджу почитати інформацію на цьому ресурсі. Справді економить час на пошуки та вберігає від придбання якоїсь фігні. Всім міцного сну!!