Для гурманів, котрі прагне приготуванням, та злиться через безлад під час роботи в кухонній зоні!

Post Reply
CarolHab

Для гурманів, котрі прагне приготуванням, та злиться через безлад під час роботи в кухонній зоні!

Post by CarolHab »

Я просто не можу не розказати кулінарною драмою, яка трапилася зі мене того самого тижня. Моя мала попросила, щоб ваша покірна слуга зробила щось неймовірно красиве на великої події. Я, авжеж, розпочала переглядати рецепт в кулінарних блогах і... о боже!. Витратила цілісних півтора години свого життя, мов зомбі від ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї виявилися нереально складні, декілька - із дивними інгредієнтами, ще кілька - із масою реклами. Але як грім серед ясного неба як же я пригадала щодо цей дивовижний сайт та за 5 хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний вибір! Ця знахідка виявився до безтями простим, що навіть навіть юна ще дуже молода донька змогла мені взяти участь. Наприкінці ми разом зробили чарівний кулінарну феєрію, який перетворився на ідеальним успіхом свята. Зараз всі мої найкращі сусідки питають: "Яким чином я вишукала такий собі просто бомбезний варіант?"
Каталог кулінарних рецептів
Post Reply